Första måndagen som medelålders man

Jaha då har man fått inträdsbiljetten till medelåldern. Årliga hälsokontroller, pensionssparande, bukfetma, slut med tv middagarna, munkfrissa... usch och fy! Men så är det, det oundvikliga inträffar alltid till slut, så även för mig, jag fyllde 30 i lördags. När jag vaknade fick jag min present av Inger, en resa till Hong Kong och Macau helgen då Macau Grand Prix går av staplen. Supercoolt!!! Det GP't firar nämligen 50år iår och alla de stora förarna har kört där, en känd bana och uppsakttad bland förarna, trångt och intensivt bådar gott inför ett intressant lopp :-) På kvällen blev det fest på The LivingRoom , Corbett's lilla nattklubb. Vi var runt 10 pers som satt och pratade och hade trevligt. Irene hade fixat gott om fingerfood till oss. Ett flertal presenter fick jag oxå även om jag inte ville ha mer än en drink som present. Fast jag kunde dock inte fira så mycket som jag kanske ville då jag skulle upp tidigt på söndagsmorgonen. Jag skulle nämligen filma min första reklamfilm då, och den filmningen började redan kl0900 i NeiHu, vilket betyder en halvtimmes taxiresa för mig. Det var intressant och skoj att göra reklamfilm faktiskt. Det är reklam för de officiella Sagan Om Ringen (SoR) lotterna. Vi var 3 utlänningar som fick klä oss i SoR-kläder med svärd och peruker. Våran del var dock bara ca 2sekunder lång av totalt 25 sek reklamsnutt, men vaddå jag är med i en Sagan om Ringen reklam Den börjar visas på tv den 8/11 och filmen har premiär den 15/11, det togs en hel del bilder där som jag nog kommer att lägga ut här när jag orkar, har ju inte lagt ut en enda bild hittils men så kan jag ju inte hålla på. Just nu så har vi Hanna på besök här, hon och hennes pojkvän Per turnerar i Asien just nu och hon passade på att titta förbi, skojsigt. Bildlänk kommer här.

About this Entry

This page contains a single entry by Christian published on November 3, 2003 10:07 AM.

Welcome was the previous entry in this blog.

Eddie Jordan is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.

Pages

Powered by Movable Type 4.21-en